Cartridge Garantie Plan

U kent het vast wel: de tonercartridge van uw handige laserprinter is weer eens leeg en u heeft geen nieuwe op voorraad. Natuurlijk gebeurt dat precies op het moment dat het niet uitkomt...

Geen zorgen meer!

Het Cartridge Garantie Plan gaat een stap verder met ontzorgen. Met behulp van de printmanagement software PrintFleet™ ontvangt u uitsluitend wanneer dat nodig is een nieuwe cartridge. CB Services installeert samen met uw netwerkbeheerder een zogenaamde Data Collector Agent (DCA) die onder andere de tonerlevels van uw laserprinters monitort en communiceert middels PrintFleet. Onze serviceafdeling ontvangt een melding zodra een tonercartridge bijna leeg is en stuurt u direct een nieuwe toe. Zodoende hoeft u geen voorraad aan te houden en heeft u samen met CB Services meer controle over uw laserprinters.

Aanvragen

Wilt u ook maximaal ontzorgd worden en kosten besparen op toner cartridges, zonder verlies van kwaliteit en service? Maak dan uw interesse kenbaar en stuur een e-mail naar backoffice.supplies@pcinederland.nl!